vrijdag 28 oktober 2011

vlinder

Deze vlinder heb ik gemaakt voor de uitdaging op de blog http://duo-challenge.blogspot.com/ De uitdaging 10 en het patroon was daar te bestellen. Het is geen kaart geworden maar een naamkaartje. Ik ga morgen naar een clubdag van de club freubelen cards  and things. Je moest de eerste letter van je naam daarom de J. Op de blog http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/  is de uitdaging 86 . Doe iets met een letter voorbeeld de letter K van karensdoodles. Ik heb gekozen voor de letter J. als naam kaartje  mij voornaam.
http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/2011/10/uitdaging-86.html .

donderdag 27 oktober 2011

foto,s nieuwe pup





Wij gaan haar amber noemen en ze komt bij ons 9 november. Welk kleurtje we krijgen is nog niet bekend dan moet eerst de test geweest zijn dat is volgende week. Ze zijn nu vijfweken oud afgelopen maandag . Ze doen het geweldig.

zondag 16 oktober 2011

haloween , herfst kaart

De opdracht luid  laat je inspireren door een advertentie. Ik heb een advertentie gevonden uit het jumbo krantje . Griezelen met gemak , een aantal produchten te herkennen aan de sticker . Ik heb deze gebruikt zie rechts in de hoek de ronde.  Ook omdat het herfst is en bijna haloween. Zie advertentie hieronder. Verder versierd met pompoennetjes en spinnen .

vrijdag 14 oktober 2011

vanavond bij de pups geweest




De puppie ,s zijn zo leuk ze eten al uit een bakje en spelen en stoeien  met z,n alle zo leuk.

maandag 10 oktober 2011

foto,s van de pups

de vrouwtjes waar er een van ons bij is.

de mannen
. ik maak geheel geen kaarten of andere dingen kom tijd te kort moet weer cursus volgen op mij werk.  En fietsen met mij nieuwe fiets die ik heb gekregen op mij verjaardag . En we zijn zondag weer bij de pups geweest .

maandag 3 oktober 2011

nieuwe foto,s pups




We gaan er denk ik morgen avond of donderdag heen. Ze zijn nu twee weken oud

Kaartje met Bella Lulu