dinsdag 28 februari 2012

paars kaartje samen op de stoel

Dit papier heb ik uit amerika gekregen . Leuk he .  Versierd met wat ik nog had en verbandgaas uit de E.H.B.O koffer. En het stempeltje is van lili of the valley. En de vogeltjes zijnvan creatables Marianne Design.

nog wat kaartjes gemaakt



Alle gemaakt met het zelfde blokje Authentique collectie Genuine.  Bovenste stempelafdrukje is een digi die je kon aanvragen op de club van http://kaarten-maken-met-tiets.clubs.nl/. De digi is gemaakt  door Silvia Zet http://sylviazet.blogspot.com/. De andere twee zijn van http://www.liliofthevalley.co./ De malen die ik heb gebruikt zijn van cretables Marianne Design .  En nog wat versiering die ik nog had . Tekst stempel van art stamps.

foto,s van Amber en Therra


hier het touwtje met de worstjes . We hadden er zo plezier  van maar helaas we trokken er beide aan en het was niet voor onze tandjes bestand . Hij ligt in de prullebak en de kamer vol pluizen. Helaas mariette kort plezier sorry.

dit gaat heb Amber gemaakt . Treurig he  en vies was ik . De keuken van het vrouwtje onder gelopen en daarna met mij poten in de water bak dus de gang zag er ook niet uit .

Terra kijkt toe.

Zo groot ben ik al . Ik kan heel mooi zitten en ben me geen kwaad bewust.


Ik wil spelen kom . Soms trek ik aan de haren van Terra.

voor een bijzonder iemand


Ik heb deze kaart gemaakt  voor de blog nederlandse kaarten uitdagingen . het moest een kaart  zijn waar de sketch niet veranderd of gespiegeld is . Dus deze is het geworden . Papier is een blokje dat ik al lang had van marjolaine paper pad. de mallen die ik heb gebruikt zijn cretablesvan marianne design en crealies, nestibillites. Roosjes en verbandgas en kant als versiering . De tekst stempel is van Differert colors.Het is de 13 uitdaging. Het stempelafdrukje is van http://www.liliofthevalley.co.uk/.

Kaartje met Bella Lulu